OVER AMANDA

Graag stel ik mij aan u voor, ik ben Amanda en ben onder andere werkzaam als Medium. Van jongs af aan weet ik dat ik beschik over paranormale vermogens . Dit heb ik eerder als lastig ervaren dan leuk. En toch is er nu deze site, mijn praktijk en jaren lange ervaring als hulpverleenster.
Het is iets waar ik mee geboren ben en nooit van af zal komen . Dat beseffend heeft mij er toe doen besluiten mij er niet meer tegen te verzetten ondanks dat het niet altijd een discipline is die goed in de media komt en niet geheel onterecht.Toch ben ik dat wetend naast mijn”gewone” baan werkzaam geweest voor Paravisie en Astro Tv. Iets waar ik pas geleden op terug gekomen ben, niet omdat ik geen mensen meer wil bijstaan maar omdat het op die manier voor nu niet meer bij mij past.
Ik heb ervoor gekozen geen cursus of opleiding te volgen op dit vlak zodat de enige die mij dit geleerd hebben mijn Engelen , gidsen en dierbare overledenen zijn. En natuurlijk hoe zweverig het ook mag klinken we leren allemaal van elkaar. Wel heb ik gestudeerd , PSW (HBO) en Psychologie aan de UVA Maar de grootste leerschool wat dit werk betreft is de (levens)ervaring.
Mijn moeder en haar moeder mijn oma en haar zus zijn ook met alle paranormale gaves geboren. Mijn moeder heeft naast haar baan bij de KPN als front office medewerkster een praktijk gehad. Zij heeft er wel voor gekozen om bij het voormalig NVGN zich verder te laten scholen zodat de consulten vergoed konden worden. Zij magnetiseerde ook, dat is het enige wat ik niet doe .
Ik ben een echte Amsterdamse met een gezonde dosis humor. Zonder luchtig te doen over de problematiek waar men mee komt. Geen vraag is mij vreemd. Het geeft me altijd een nederig gevoel dat ik mensen mag bijstaan zowel naar mijn helpers toe als naar de personen die ik spreek . Ik heb geheimhoudingsplicht en het meeste van wat ik vertel ben ik weer vergeten na een reading . Niet uit des interesse maar zo werkt het bij mij als men er later weer over begint herinner ik het me weer. Als ik met alles rond zou blijven lopen zou niet goed zijn. Ik ben een makkelijk benaderbaar persoon,vaak komen er bodybuild type mannen binnen en die zeggen dan ik vind het toch wel een beetje eng . Bij binnenkomst is dat gevoel dan meteen weg. En men zegt wel je mag geen ego hebben met dit werk ik vind het altijd leuk als je mensen die er niet in geloven het tegendeel hebt mogen bewijzen. Want ondanks dat ik werk als medium ben en blijf ik toch gewoon een mens.
Vrolijke groet
Amanda