Wat mag u van een consult verwachten : Ik begin het consult indien anders gewenst met wat ik door mag krijgen over u en/of uw naasten. Dit betreft zowel de levende als overleden dierbaren Zonder dat u mij nog iets verteld heeft . Meestal zijn dan ongevraagd de vragen al behandeld. Mochten er vragen onbeantwoord blijven dan kunt u die tijdens /na het consult nog stellen. In de loop van de tijd heb ik gemerkt dat mijn specialiteit ligt in de onderlinge relatie tussen mensen te beschrijven en daar handreikingen bij te geven zodat u daar beter mee om kunt gaan. Het omvat letterlijk en figuurlijk een hemelsbreed gebied .
De consulten kunnen telefonisch of in de praktijk plaats vinden
Ondanks dat ik dit werk jaren lang gratis heb gedaan ben ik daarvan afgestapt , wel heb ik mijn tarief laag gehouden zodat het voor iedereen betaalbaar is.
Tarieven Consult telefonisch van een half uur bedraagt 25 euro een uur bedraagt 40 euro Consult in de praktijk van een uur bedraagt 50 euro.
Huiskamer reading , Zaal readingen en Bedrijf sessies verschillen in prijs gezien het aantal deelnemers. Middels de contact pagina kunt u daar informatie over aanvragen.
Vermissingszaken doe ik gratis